Πραγματογνώμονας για το Μάτι: «Ήθελαν τη φυσική μου εξόντωση»

Πραγματογνώμονας για το Μάτι: «Ήθελαν τη φυσική μου εξόντωση» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε καταγγελία ότι έγινε προσπάθεια φυσικής του εξόντωσης προχώρησε ο πραγματογνώμονας για τη διερεύνηση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, Δημήτρης Λιότσιος.

Σύμφωνα με το ethnos.gr ο κ. Λιότσος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά έπειτα από δολιοφθορά στη μοτοσικλέτα του. Ο κ. Λιότσιος υποστήριξε ότι έγινε παρέμβαση στη μηχανή του από επαγγελματία που είχε στόχο να τον σκοτώσει.

Πραγματογνώμονας για το Μάτι: «Ήθελαν τη φυσική μου εξόντωση» Facebook Twitter

Η κατάθεση του Δημήτρη Λιότσιου

«Την 3η Μαρτίου 2019, ημέρα Κυριακή, στην έξοδο από τη λεωφόρο Κηφισού στη γέφυρα της Αύρας με πορεία προς Νέα Φιλαδέλφεια, με κατεύθυνση προς την οικία μου, 200 μέτρα πριν από αυτή, ξαφνικά ένιωσα να χάνω τον έλεγχο της μοτοσικλέτας μου και να ακινητοποιείται.

Πανικοβλημένος εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι είχε φύγει από την αρχική της θέση η αλυσίδα κίνησης. Ευτυχώς η ταχύτητα που κινούμουν στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου ήταν πολύ χαμηλή έως μηδενική κάτι το οποίο συνετέλεσε καθοριστικά για την ίδια μου τη ζωή, διότι εάν συνέβαινε τρία λεπτά νωρίτερα όπου κινούμουν στην Εθνική Οδό είναι βέβαιο ότι σήμερα δε θα ήμουν σε θέση να αποτυπώσω τα γραφόμενα.

Αμέσως τηλεφώνησα στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, ο οποίος διαθέτει και εξουσιοδοτημένο συνεργείο και από όπου έγινε η αγορά της μοτοσικλέτας. Πάρκαρα τη μηχανή στη συνηθισμένη θέση και έλαβα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της (κουκούλα) ώσπου να γίνει μεταφορά στο συνεργείο τις πρώτες πρωινές ώρες. Την επομένη μετέφερα τη μηχανή με οδική βοήθεια στο επίσημο συνεργείο στη Νέα Μάκρη. Διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε κάποια βλάβη ή αστοχία υλικού που θα μπορούσε να δικαιολογήσει τη χαλάρωση της αλυσίδας, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση του επίσημου συνεργείου. 

Συμπερασματικά μετά από όλη αυτή τη δοκιμαστική περίοδο, και σύμφωνα με την τεχνική έκθεση των μηχανικών του επισήμου αντιπροσώπου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η χαλάρωση του πίσω άξονα οφείλεται σε ανθρώπινο παράγοντα καθώς το συγκεκριμένο παξιμάδι διαθέτει τεχνολογία ασφαλείας. Όπως και ότι κατά την εμφάνιση του συγκεκριμένου προβλήματος (χαλάρωση στο παξιμάδι κίνησης) η μοτοσικλέτα αδυνατεί να κινηθεί για αποστάσεις μεγαλύτερες των 50 έως 100 χιλιομέτρων. Καθώς επίσης ότι η προαναφερόμενη ενέργεια εμπεριέχει σημαντικούς κινδύνους για την ασφάλεια και κατ' επέκταση τη ζωή των αναβατών, διότι μπορεί να προκαλέσει μπλοκάρισμα του πίσω τροχού, με αποτέλεσμα την ανατροπή της μοτοσικλέτας.

Η ως άνω παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα είναι αποτέλεσμα επαγγελματία με σκοπό την πρόκληση θανατηφόρου ατυχήματος και κατά συνέπεια τη φυσική μου εξόντωση. Τέλος σας διαβεβαιώνω ότι στη μέχρι τώρα πορεία της ζωής μου, δεν έχω και δεν είχε διαφορές ή προστριβές με οποιονδήποτε , μη γνωρίζοντας ποιος ή ποιοι και για ποιους λόγους προέβησαν σε αυτή την εγκληματική ενέργεια με σκοπό την εξόντωσή μου».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ