Πορεία διαμαρτυρίας αντιεξουσιαστών προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Πορεία διαμαρτυρίας αντιεξουσιαστών προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
2

Περίπου 300 αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν πορεία απόψε, στο κέντρο της Αθήνας, διαμαρτυρόμενοι για την απόρριψη των αιτήσεων αδειών των φυλακισμένων για θέματα τρομοκρατίας, Δημήτρη Κουφοντίνα και Κώστα Γουρνά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Οι αντιεξουσιαστές, που συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια, έφτασαν μέχρι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, όπου υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Σε λίγες ημέρες οι έλληνες πολίτες θα μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα myinfo.gov.gr και να λάβουν τον Προσωπικό Αριθμό Πολίτη που θα αναγράφεται στις νέες ταυτότητες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ο Κουφοντίνας που "έκανε διάλογο" με πιστόλια θεωρείται από αυτούς τους ανεγκέφαλους ήρωας και όχι φασίστας.Χρήσιμοι ηλίθιοι που πάντα χρειάζονταν οι κάθε είδους ολοκληρωτισμοί για να επιβληθούν.