ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Ποιες είναι οι δυο γυναίκες που συνέλαβαν επειδή έριχναν λάδια στα μουσεία

Ποιες είναι οι δυο γυναίκες που συνέλαβαν επειδή έριχναν λάδια στα μουσεία Facebook Twitter
0

Νεότερες πληροφορίες για τις γυναίκες που συνελήφθησαν σήμερα για τους βανδαλισμούς με λάδι σε εκθέματα μουσείων, αναφέρουν πως πρόκειται για αλλοδαπές.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν σήμερα επ' αυτοφώρω  στο κτίριο της Παλιάς Βουλής λίγο πριν βανδαλίσουν τον τρίτο στόχο τους.

Οι νεότερες πληροφορίες που καταφθάνουν από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκες Ρομά με καταγωγή από την Βουλγαρία. Oι γυναίκες είναι ηλικίας περίπου 50 ετών και ακόμη δεν έχουν εξηγήσει το κίνητρό τους ενώ έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ.

Σήμερα το πρωί, φύλακας στο Μουσείο της Παλιάς Βουλής υποψιάστηκε τις κινήσεις τους και κάλεσε την αστυνομία.

'

Σε έλεγχο που έγινε στις δύο γυναίκες από αστυνομικούς βρέθηκαν μπουκάλια με λάδι στις τσάντες τους και ακολούθησε η προσαγωγή τους.

Οι δύο γυναίκες φέρονται να είχαν προκαλέσει σημαντικές φθορές σε εκθέματα τόσο στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο όσο και στο Μουσείο Μπενάκη.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμοργός:Βαρύ «κατηγορώ» για τις ελληνικές αρχές από τη σύντροφο του Αμερικανού που αγνοείται

Ελλάδα / Αμοργός: Βαρύ «κατηγορώ» στις ελληνικές αρχές από τη σύντροφο του Αμερικανού που αγνοείται 8 ημέρες

Εντελώς αηδιασμένη με τον τρόπο που λειτουργούν οι αρχές στην Αμοργό η Ντέμπι Λεσέιν, σύντροφος του «σερίφη» που αγνοείται - Δημιούργησαν δική τους ομάδα αναζήτησης με τον αδελφό του Κάλιμπετ και φίλους τους
NEWSROOM
Απόστολος Λύτρας: Πώς παραβιάστηκαν οι όροι του εισαγγελέα- Τι λέει ο συνήγορος Πολυζωγοπούλου

Ελλάδα / Θέμης Σοφός: Έκαναν γκρουπ στο viber, έβαλαν την Σοφία Πολυζωγοπούλου και έπαιρνε μηνύματα από τον Λύτρα

«Θεωρούμε ότι είναι παραβίαση όρων» εξήγησε ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου - «Η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα άνοιξε με τα κλειδιά και μπήκε στον αύλειο χώρο»
NEWSROOM
Απόστολος Λύτρας: Στην Ευελπίδων η πρώην σύζυγός του μετά τη μήνυση Πολυζωγοπούλου

Ελλάδα / Απόστολος Λύτρας: Στην Ευελπίδων η πρώην σύζυγός του μετά τη μήνυση Πολυζωγοπούλου

Σύμφωνα με τη μήνυση η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κατηγορείται για διατάραξη της οικιακής ειρήνης, παράνομη βία, εξύβριση και απειλή με ηθικό αυτουργό τον ποινικολόγο
NEWSROOM
Απόστολος Λύτρας: «Δεν έχει παραβιαστεί κανένας περιοριστικός όρος» λέει ο συνήγορός του

Ελλάδα / Απόστολος Λύτρας: «Δεν έχει παραβιαστεί κανένας περιοριστικός όρος, θέλει να πάρει ρούχα και χρήματα» λέει ο συνήγορός του

«Υπήρχε επικοινωνία με την παθούσα, όχι από τον κύριο Λύτρα, από χτες, προκειμένου να μεταβεί η θυγατέρα του με τη μητέρα της και να πάρουν ορισμένα πράγματα. Πήγαν λοιπόν, δεν ήταν αρνητική από ό,τι ξέρω, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες» επισήμανε ο Πέτρος Πανταζής 
NEWSROOM