Πετρούπολη: Συνελήφθη ο τοξοβόλος που σκότωσε σκύλο σε αυλή - Το είχε επιχειρήσει άλλες δυο φορές

τοξοβολος Facebook Twitter
Pixabay - Φωτογραφία Αρχείου
0

Ένας άνδρας 38 ετών, ο οποίος είχε σκοτώσει με τόξο τον περασμένο Φεβρουάριο ένα σκύλο, στην αυλή σπιτιού στην Πετρούπολη, συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία.

Ο δράστης είχε προσπαθήσει άλλες δύο φορές να σκοτώσει τον σκύλο, ράτσας πιτ μπουλ, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς το πιτ μπουλ τον Απρίλιο του 2020 είχε επιτεθεί στον σκύλο του κατά τη διάρκεια βόλτας και εκείνος είχε αποφασίσει να εκδικηθεί, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ.

Στο σπίτι του βρήκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που σκότωσε τον σκύλο καθώς και το ποδήλατο που χρησιμοποίησε για την επόπτευση του σημείου που βρισκόταν το σπίτι.

Ο 38χρονος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ενώ η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαστικής οδού.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΘΗΤΗΣ

Ελλάδα / Σέρρες: Τι υποστηρίζει η καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή με χαρτοταινία - Η καταγγελία που αποκάλυψε την υπόθεση

Η καθηγήτρια είναι και διευθύντρια του Γυμνασίου στις Σέρρες - Κι άλλες καταγγελίες για «προβληματική συμπεριφορά» της συγκεκριμένης εκπαιδευτικού
THE LIFO TEAM