Πέθανε ο Παναγιώτης Νίκας, ιδρυτής της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας

Πέθανε ο Παναγιώτης Νίκας, ιδρυτής της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας Facebook Twitter
0

Πέθανε ο Παναγιώτης Νίκας, ο ιδρυτής της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας «ΝIKAS».

Ο Παναγιώτης Νίκας ήταν γεννημένος το 1932 στη Λακωνία. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, στο ιερό παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών και η ταφή θα γίνει στην Σπάρτη.

Η εταιρία NIKAS με παρουσία 50 ετών στην αγορά, έγινε γνωστή από το τηλεοπτικό σποτ με το σύνθημα «Βλέπεις Νίκας - Είναι καλό».

Ήταν ο πρώτος που εκσυγχρόνισε την βιομηχανία αλλαντικών στα μέσα της δεκαετίας του '60 και εισήγαγε για πρώτη φορά στην αγορά το παριζάκι.


Η επιχειρηματική του δραστηριότητα εντεινόταν με τα χρόνια και ο συνδυασμός των καινοτόμων ιδεών του με την ανάπτυξη των σούπερ μάρκετ και του βιοτικού επιπέδου της χώρας, εξασφάλισε την επιτυχία του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαφάνιση Λόρα: Η αεροπορική επιβεβαίωσε στην ΕΛΑΣ ότι η 16χρονη ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη

Ελλάδα / Εξαφάνιση Λόρα: Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε στην ΕΛΑΣ ότι η 16χρονη ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την καθυστέρηση, σημειώνοντας ότι η πληροφορία θα μπορούσε να είχε κοινοποιηθεί από τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνιση της
THE LIFO TEAM