Πέθανε ο Γιάννης Χόντος, συνιδρυτής των Hondos Center

Πέθανε ο Γιάννης Χόντος, συνιδρυτής των Hondos Center Facebook Twitter
Από αριστερά προς τα δεξιά: ο Αργύρης, ο Γιάννης και ο Κώστας Χόντος κόβουν την κορδέλα στα εγκαίνια καταστήματος Hondos Center Αμπελοκήπων το 2006 (Eurokinissi)
0

Σε ηλικία 67 ετών πέθανε ο Γιάννης Χόντος, συνιδρυτής των καταστημάτων καλλυντικών Hondos Center.

Όπως μεταδίδει το evrytanika.gr ο Γιάννης Χόντος ένας από τα 5 αδέρφια που ίδρυσαν τα καταστήματα Hondos Center, έδινε «μάχη» με τον καρκίνο τα τελευταία δύο χρόνια.

Πριν από λίγα χρόνια, και η σύζυγός του είχε πεθάνει επίσης από καρκίνο.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3:00 το μεσημέρι στον τόπο καταγωγής του, τα Άγραφα Ευρυτανίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Η δημιουργία των Hontos Center

 

Πριν από περίπου 50 χρόνια, τα παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας του Σωτήρη Χόντου, εγκαταλείπουν τις Μίκρες των Αγράφων (τα σημερινά Χοντέικα) με προορισμό την Αθήνα.

Στην πρωτεύουσα, τα πέντε αδέρφια, οι Νίκος, Γιώργος, Αργύρης, Γιάννης και Κώστας Χόντος, ξεκινούν ως πλασιέ σαπουνιών, αρωμάτων και φθηνών καλλυντικών της εποχής, τα οποία διαθέτουν στους υπάλληλους της Τράπεζας της Ελλάδος και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών.

Αργότερα, αναλαμβάνουν τη λειτουργία ενός περιπτέρου στην οδό Ομήρου.

Η εταιρεία ιδρύεται το 1967 και το πρώτο κατάστημα άνοιξε στην οδό Ομήρου. Σταθμός στην εξέλιξη της εταιρείας ήταν και η απόφαση της επέκτασης μέσω franchise, χάρη στην οποία η επωνυμία Hondos Center θα αποκτούσε ευρεία αναγνωρισιμότητα σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Από την ίδρυση τους το 1967 έως σήμερα, τα HondosCenter αριθμούν 74 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα με πάνω από 6.000 άτομα προσωπικό.

Με πληροφορίες από τα evrytanika.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ