Πέθανε 38χρονη μητέρα με το νεογέννητο βρέφος της στην αγκαλιά της στην Αμαλιάδα

Πέθανε 38χρονη μητέρα με το νεογέννητο βρέφος της στην αγκαλιά της στην Αμαλιάδα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Μια 38χρονη μητέρα πέθανε στην Αμαλιάδα, με το νεογέννητο βρέφος της στην αγκαλιά της, σε μια ασύλληπτη τραγωδία που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Η γυναίκα είχε φέρει στον κόσμο το παιδάκι της μόλις πριν από λίγες ημέρες, την 1η Αυγούστου και εντοπίστηκε νεκρή από τον σύζυγό της χθες το πρωί. Το ζευγάρι έχει άλλο ένα παιδάκι που εκείνη την ώρα βρισκόταν στους παππούδες του. Ο άνδρας ανησύχησε όταν η σύζυγός του δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και έφυγε από την εργασία του για να δει τι συνέβη. 

Τελικά, εντόπισε τη γυναίκα νεκρή με το νεογέννητο βρέφος τους να κλαίει στην αγκαλιά της.

Τα αίτια θανάτου της γυναίκας δεν έχουν διευκρινιστεί ενώ δεν έπασχε από κάποια ασθένεια.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν νεκρή για τουλάχιστον έξι ώρες πριν εντοπιστεί, όπως φαίνεται και από την ακαμψία που είχε το σώμα της όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα γίνουν γνωστά μετά και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών όπου και έχει μεταφερθεί.

Με πληροφορίες από patrisnews.com

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κορύφωση το πρώτο θερμό κύμα του καλοκαιριού – Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια την Πέμπτη

Ελλάδα / Στην κορύφωση το πρώτο θερμό κύμα του καλοκαιριού – Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια την Πέμπτη

Με θερμοκρασίες κοντά στους 40 βαθμούς Κελσίου ξεκίνησε το πρώτο μεγάλο κύμα καύσωνα στην Ελλάδα – Αναμένονται εξαιρετικά θερμές ημέρες και «καυτές» νύχτες στα αστικά κέντρα
LIFO NEWSROOM