Περισσότερο κρύο σήμερα

Περισσότερο κρύο σήμερα Facebook Twitter
0

Toπικές βροχές, περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, στην ανατολική και νότια χώρα προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο Β-ΒΑ μέχρι και 8 Μποφόρ.

Η χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία θα σημειωθεί στη Μακεδονία (μείον 3 βαθμοί και στη δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Αττική προβλέπονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-12 βαθμούς ενώ στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη Θεσσαλονίκη με βοριάδες 3-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από μειον 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηγουμενίτσα: 18χρονος προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ιταλία με ματσέτα, κατάνα και οπλοστάσιο

Ελλάδα / Ηγουμενίτσα: 18χρονος προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ιταλία με ματσέτα, κατάνα και οπλοστάσιο

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στον επιβατικό σταθμό της Ηγουμενίτσας, το Λιμενικό Σώμα εντόπισε ότι μετέφερε στις αποσκευές του ένα εντυπωσιακό οπλοστάσιο: αρκετές ματσέτες, μαχαίρια διαφόρων μεγεθών, ιαπωνικό «κατάνα» και άλλα
LIFO NEWSROOM