No.1

Πειραιάς: Κατασχέθηκαν 250 κιλά γύρου κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας

Πειραιάς: Κατασχέθηκαν 250 κιλά γύρου κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας Facebook Twitter
0

Συνολικά 250 κιλά γύρου κοτόπουλου κατασχέθηκαν σε επιχείρηση εμπορίου κρεάτων στον Πειραιά λόγω σαλμονέλας.

Κατεψυγμένο γύρο κοτόπουλου συνολικού βάρους 250 κιλών, κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.

Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση εμπορίου κρεάτων του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατάσχεσαν 250 κιλά γύρου κοτόπουλου, λόγω παρουσίας σαλμονέλας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM