Πατεράκης: Δεν απείλησα τον Καμμένο, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη

Πατεράκης: Δεν απείλησα τον Καμμένο, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη Facebook Twitter
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/Eurokinissi
0

Το θέμα της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία θα έχει συνέχεια και εκτός Βουλής, καθώς υπήρξε απάντηση του Γιώργου Πατεράκη στον Πάνο Καμμένο. 

Συγκεκριμένα, «ψευδή και συκοφαντικά» χαρακτήρισε τα όσα ισχυρίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εις βάρος του, ο σύμβουλος επιχειρήσεων Γιώργος Πατεράκης, απαντώντας στην καταγγελία του κ. Καμμένου περί εκφοβισμού.

«Με τον κ. Υπουργό επικοινώνησα τηλεφωνικώς μία φορά για λίγα δευτερόλεπτα» αναφέρει χαρακτηριστικά και παραθέτει τα όσα ειπώθηκαν στο τηλεφώνημα: «Κύριε υπουργέ θα ήθελα να μου δώσετε την ευκαιρία να σας συναντήσω προκειμένου να σας αποδείξω πως ουδέποτε υπήρξα έμπορος όπλων, όπως κατ επανάληψη ανακριβώς έχετε αναφέρει», ισχυρίζεται ότι είπε ο ίδιος στον κ. Καμμένο. Ο κ. Πατεράκης στη συνέχεια τονίζει πως ο υπουργός του απάντησε πως δεν μπορούσε να μιλήσει και του ζήτησε να τον καλέσει αργότερα.

«Τόσο το κινητό μου τηλέφωνο όσο και τα τηλέφωνα του γραφείου μου δεν είναι απόρρητα και ως εκ τούτου εκείνος τον οποίο καλώ πάντα έχει τη δυνατότητα να δει τον αριθμό μου. Προκαλεί μεγάλη απορία για ποιο λόγο ο υπουργός ανέφερε από το Βήμα της Βουλής ότι ζήτησε την βοήθεια της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να ανακαλύψει ότι πίσω από τον αριθμό του τηλεφώνου μου βρισκόμουν εγώ, δεδομένου ότι του είπα αμέσως ποιος είμαι (...) Το ήθος και η συμπεριφορά μου δεν θα μου επέτρεπε ποτέ να πω αυτά που ισχυρίστηκε ο κ. Καμμένος ότι δήθεν του είπα».

«Δηλώνω ότι για την προστασία της τιμής και της υπολήψεως μου προτίθεμαι να καταφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη και έχω ήδη δώσει την κατάθεση των αναγκαίων ένδικων βοηθημάτων», καταλήγει στη δήλωσή του, επισυνάπτοντας την παρακάτω επιστολή που έστειλε στον υπουργό σε συνέχεια της ως επικοινωνίας τους.

Πατεράκης: Δεν απείλησα τον Καμμένο, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη Facebook Twitter
Πατεράκης: Δεν απείλησα τον Καμμένο, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη Facebook Twitter
Πατεράκης: Δεν απείλησα τον Καμμένο, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM