Το παράπονο του Τσίπρα από τον ΠΑΟΚ - Το δώρο που του έκαναν στο περίπτερο της ομάδας στη ΔΕΘ

Το παράπονο του Τσίπρα από τον ΠΑΟΚ - Το δώρο που του έκαναν στο περίπτερο της ομάδας στη ΔΕΘ Facebook Twitter
Φωτογραφία: thestival.gr
3

Το περίπτερο του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της ξενάγηση του στην 83η ΔΕΘ.

Φτάνοντας στο σημείο, ο πρωθυπουργός εξέφρασε και τα παράπονά του από την ομάδα. «Μας στεναχωρήσατε», είπε στους υπαλλήλους του περιπτέρου.


Όταν ρωτήθηκε γιατί, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε: «Περιμέναμε όλοι να δούμε τον αγώνα και θεωρούσαμε ότι μπορείτε να πάτε καλά, αλλά μας απογοητεύσατε».

Ο πρωθυπουργός αναφερόταν στην ήττα του ΠΑΟΚ από την Μπενφίκα στην Τούμπα με 4-1, εξαιτίας της οποίας δεν μπόρεσε να περάσει στους ομίλους του Champions League.

 

Στο περίπτερο του «Δικεφάλου του Βορρά», δώρισαν στον κ. Τσίπρα μια φανέλα της ομάδας με τον αριθμό 19, και το όνομά του καθώς και μια πλακέτα.

Επίσης, στον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, δώρισαν μια φανέλα με τον αριθμό 26 και μια πλακέτα. Οι δύο φανέλες μαζί συμβολίζουν τη χρονιά που ιδρύθηκε ο ΠΑΟΚ.

 

Σύμφωνα με το thestival.gr, στο σημείο βρισκόταν και γνωστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ ο οποίος είπε προς τον πρωθυπουργό: «Μας έχεις υποσχεθεί γήπεδο και πρωτάθλημα».


Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε: «Δεν το ξαναλέω για το πρωτάθλημα γιατί θα γκρινιάζουν». Όσον αφορά στο γήπεδο είπε πως «όλα θα γίνουν».

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια