Παπαγγελόπουλος: Ευτυχώς που το έγγραφο του FBI δεν «καταστράφηκε» από πλημμύρες

Παπαγγελόπουλος: Ευτυχώς που το έγγραφο του FBI δεν «καταστράφηκε» από πλημμύρες Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Δηκτικό ήταν στο σχόλιο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην αποκάλυψη ότι η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, είχε λάβει έγγραφο του FBI, από το οποίο προκύπτει ότι «Έλληνας πολιτικός είχε δωροδοκηθεί από τη Novartis».

«Από δημοσιεύματα του Τύπου αποκαλύφθηκε ότι η κα Ράϊκου είχε καταχωνιάσει έγγραφο του FBI, το οποίο ευτυχώς δεν «καταστράφηκε» από πλημμύρες ή άλλες φυσικές καταστροφές. Από το έγγραφο αυτό προκύπτει ότι Έλληνας πολιτικός είχε δωροδοκηθεί από τη Novartis», αναφέρει σε σημερινή δήλωσή του.

Και προσθέτει: «Διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι, επίορκοι και τα λίγα γιουσουφάκια τους στον Τύπο έχουν στρατευθεί στον βρώμικο πόλεμο της πολιτικής μου δίωξης».

Τα παραπάνω έγιναν γνωστά αφότου διέρρευσε το περιεχόμενο της επιστολής της Ελένης Τουλουπάκη στον πρόεδρο της προανακριτικής, όπου σήμερα αναμένεται να εξεταστεί η εισαγγελέας Ευγενία Κυβέλου.

Στην επιστολή της κ. Τουλουπάκη γίνεται γνωστή η ύπαρξη απόρρητου εγγράφου του FBI που διαπιστώνει ότι πολιτικό πρόσωπο στην Ελλάδα δωροδοκήθηκε από τα μαύρα ταμεία της Novartis, χωρίς ωστόσο να κατονομάζεται.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ