Πάνω από 8 τόνοι οπωροκηπευτικών χωρίς σήμανση στον Πειραιά

Πάνω από 8 τόνοι οπωροκηπευτικών χωρίς σήμανση στον Πειραιά Facebook Twitter
0

Πάνω από οκτώ τόνους οπωροκηπευτικά αγνώστου προελεύσεως, δέσμευσαν οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, μετά από έλεγχο σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου αγροτικών προϊόντων στον Πειραιά.

 

Συγκεκριμένα οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά 300 πλαστικά κιβώτια με πορτοκάλια βάρους 5.300 κιλών και 115 πλαστικά κιβώτια με πατάτες βάρους 2.900 κιλών, επειδή τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν πληρούσαν τις απαιτήσεις των διατάξεων της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας ως προς τη σήμανση.

 

Επισημαίνεται ότι η σήμανση αποτελεί την ταυτότητα των προϊόντων, διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητά τους και αποτρέπει τις «ελληνοποιήσεις».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αθώοι υπάλληλοι κλαμπ που επέτρεψαν την είσοδο σε ανήλικους - Επέδειξαν πλαστές ταυτότητες

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αθώοι υπάλληλοι κλαμπ που επέτρεψαν την είσοδο σε ανήλικους - Επέδειξαν πλαστές ταυτότητες

Όπως αποδείχθηκε, τα παιδιά είχαν παραποιήσει τις ταυτότητές τους για να τους επιτραπεί η είσοδος στο κέντρο - Ο ένας από τους τρεις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω μέθης
LIFO NEWSROOM