ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Πανελλήνιες 2023: Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση της βαθμολογίας

Πανελλήνιες 2023: Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση της βαθμολογίας Facebook Twitter
Φωτ.: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI
0

Σε δύο μέρες ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των υποψηφίων για τις πανελλήνιες 2023.

Όπως έχει γνωστοποιήσει το υπουργείο Παιδείας, η ανακοίνωση της βαθμολογίας για τις πανελλήνιες 2023 θα γίνει στις 29 Ιουνίου μετά τη 1 το μεσημέρι.

Η τελική καταχώριση των βαθμολογιών ολοκληρώθηκε χθες, Δευτέρα 26 Ιουνίου, και η οι τελικές βαθμολογίες θα αποσταλούν στα σχολεία μέχρι και το πρωί της Πέμπτης.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τους βαθμούς τους στις πανελλήνιες από το site https://results.it.minedu.gov.gr/ ή και να λάβουν τα αποτελέσματα μέσω μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο.

Πανελλήνιες 2023: Η διαδικασία για το μηχανογραφικό

Την ίδια ώρα, τρέχουν οι διαδικασίες για την απόκτηση κωδικών σχετικά με την υποβολή των μηχανογραφικών τους δελτίων ή  παράλληλων μηχανογραφικών για την εισαγωγή σε δημόσια ΙΕΚ.

Η διαδικασία για την απόκτηση κωδικών έχει αρχίσει από τις 19 Ιουνίου και θα συνεχιστεί έως και τις 30 Ιουνίου.

Το ίδιο χρονικό διάστημα μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους και οι φετινοί τελειόφοιτοι, οι οποίοι δεν υπέβαλαν δήλωση συμμετοχής στις Πανελλήνιες 2023, προκειμένου να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας, έτσι ώστε να υποβάλουν παράλληλο μηχανογραφικό δελτίο.  

Η υποβολή του μηχανογραφικού και του παράλληλου μηχανογραφικού θα γίνει σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ