Πανελλαδικές 2022: Με Μαθηματικά συνεχίζουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές 2022: Με Μαθηματικά συνεχίζουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ Facebook Twitter
Φωτ: EUROKINISSI
0

Συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις με τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στα Μαθηματικά (Άλγεβρα).

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ διαγωνίζονται ξανά τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου, στα Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία, ενώ την Τρίτη, 7 Ιουνίου, ακολουθούν πάλι οι εξεταζόμενοι των ΕΠΑΛ σε Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Οι υποψήφιοι καλούνται να φορούν μάσκες και να κάθονται σε απόσταση ενάμιση μέτρου, αν και φέτος τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό είναι πιο χαλαρά.

Οι εξετάσεις αρχίζουν στις 8:30 π.μ., αλλά οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις ξεκίνησαν φέτος νωρίτερα, καθώς στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής ενδεχομένως και πριν τον Δεκαπενταύγουστο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM