Πανελλαδικές 2020: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις, τέλος η αγωνία για τους υποψήφιους

Πανελλαδικές 2020: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις, τέλος η αγωνία για τους υποψήφιους Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αγωνία τέλος για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών 2020, καθώς το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων μπορούν να δουν τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας. Πάντως, τα πρώτα λεπτά μετά την ανάρτηση των βάσεων, η ιστοσελίδα είχε πρόβλημα, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν πρόσβαση στα αποτελέσματα πληκτρολογώντας:

  • τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και
  • τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).


Ταυτόχρονα, το υπουργείο Παιδείας θα στείλει ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων 2020 στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής.


Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του, διευκρινίζει το υπουργείο Παιδείας.


Την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων Λυκείων εκτός ΕΕ και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της ΕΕ. Αυτά τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ