Ουρές στα τελωνεία στον Έβρο - Πηγαίνουν για ψώνια στην Τουρκία

Ουρές στα τελωνεία στον Έβρο - Πηγαίνουν για ψώνια στην Τουρκία Facebook Twitter
Ουρές αυτοκινήτων στα τελωνεία του Έβρου/ Φωτογραφία από e-evros
0

Αυξημένη κατακόρυφα είναι από χθες η κίνηση τα Τελωνεία του Έβρου κυρίως από Έλληνες που επιλέγουν να επισκεφθούν την γειτονική Τουρκία για τις εορταστικές τους αγορές.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το e-evros, στο Τελωνείο Καστανεών τα αυτοκίνητα τις τελευταίες ημέρες σχηματίζουν ουρές, με μεγάλη αναμονή για τους οδηγούς που μαζικά συρρέουν στην Τουρκία.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, οι Έλληνες οδηγοί δεν προέρχονται μόνο από τον Έβρο, αλλά και από όλη τη Θράκη.

Η κατάσταση είναι η ίδια και στο Τελωνείο Κήπων, όπου την 1η και 2η μέρα των μετά τα Χριστούγεννα επικρατούσε το αδιαχώρητο, με πάνω από 1.000 αυτοκίνητα την ημέρα να πραγματοποιούν έξοδο προς την Τουρκία.

Η πλειοψηφία των εκδρομέων επιστρέφουν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των οδηγών αλλά και των αστυνομικών και τελωνειακών από το πλήθος των αυτοκινήτων.

Σε ό,τι αφορά τους Τούρκους και ενώ τα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης παραμένουν γεμάτα, το μεγάλο «κύμα» αναμένεται να εισέλθει τις επόμενες 3 ημέρες, για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Ξεκινά αύριο η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ποιοι είναι οι 36 κατηγορούμενοι

Τουλάχιστον 230 πρόσωπα, φυσικά και νομικά, όπως συγγενείς θυμάτων, επιζώντες, Δικηγορικοί Σύλλογοι και Σωματεία, αναμένεται να παρασταθούν προς υποστήριξη της κατηγορίας
THE LIFO TEAM
ΛΕΣΒΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ

Ελλάδα / Λέσβος: Μικρή «ανάσα» για τους κτηνοτρόφους - Ανοιχτά έως και τη Δευτέρα τα τυροκομεία του νησιού

Η Λέσβος βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση στον πρωτογενή τομέα, καθώς η διακοπή παραλαβής γάλακτος λόγω του αφθώδους πυρετού έχει οδηγήσει εκατοντάδες κτηνοτρόφους σε απόγνωση, με χιλιάδες λίτρα να μένουν αδιάθετα
THE LIFO TEAM