Το περιστατικό με ουρές για δωρεάν βενζίνη συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Αυγούστου στην Τρίπολη.

 

Οδηγοί, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, έσπευσαν να γεμίσουν το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους με τη διαθέσιμη δωρεάν βενζίνη, που «προσέφεραν» χωρίς να το θέλουν ιδιοκτήτες πρατηρίου υγρών καυσίμων.

 

Ο αυτόματος πωλητής βενζίνης έπαθε βλάβη και γέμιζε τα ρεζερβουάρ με δωρεάν βενζίνη ενώ αναφέρεται πως έδινε και αποδείξεις χωρίς να ζητείται η πληρωμή από τους οδηγούς.

 

Στο πρατήριο έγινε το αδιαχώρητο, καθώς έπεσε «σήμα», ότι σε ένα βενζινάδικο στην είσοδο της Τρίπολης είχε χαλάσει το μηχάνημα του αυτόματου πωλητή βενζίνης και γέμιζε τα ρεζερβουάρ χωρίς αντίτιμο.

 

Ουρά είχαν σχηματίσει τα οχήματα γύρω στις 02:00 για να «κλέψουν» βενζίνη. Όπως καταλαβαίνετε, δεν βρέθηκε ούτε ένας να τηλεφωνήσει σ τους ιδιοκτήτες, προκειμένου να τους ενημερώσει, αλλά όποιος ήταν «τυχερός» γέμισε το ρεζερβουάρ του ζημιώνοντας την επιχείρηση με μερικές χιλιάδες ευρώ.

 

Η επιχείρηση αναφέρει ότι έχει κατατεθεί μήνυση καθώς η πράξη αυτή θεωρείται ποινικό αδίκημα.

 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, τα οχήματα οι οδηγοί των οποίων έβαλαν βενζίνη από τον αυτόματο πωλητή χωρίς να πληρώσουν, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες. Έτσι, με τα στοιχεία από τις πινακίδες, αλλά ακόμα και με τα πρόσωπα των οδηγών, θα κινήσουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, ώστε οι οδηγοί να καταβάλουν το αντίτιμο της βενζίνης που έβαλαν χωρίς να πληρώσουν.

 

Με πληροφορίες από arcadiaportal.gr

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr