«Όσοι παντρεύονται, τρέλα κάνουν»- Το βίντεο της Finos Film για την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου

Το βίντεο της Finos Film για την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου - Απολαυστικές στιγμές παλιού ελληνικού κινηματογράφου Facebook Twitter
0

H Finos Film γιορτάζει τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Γάμου με άλλο ένα βίντεο γεμάτο στιγμές παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Αγαπημένοι πρωταγωνιστές μοιράζονται τις «σκέψεις» τους για το μυστήριο του γάμου.

Ρένα Βλαχοπούλου, Ντίνος Ηλιόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Μίμης Φωτόπουλος, Αλέκος Αλεξανδράκης, μεταξύ των σπουδαίων πρωταγωνιστούν που συμπεριλαμβάνονται στο βίντεο.

Παρατίθενται «γαμήλιες» σκηνές από τις ταινίες «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός», «Το Θύμα», «Τζένη Τζένη», «Ο Θόδωρος και το Δίκανο», «Το Σωφεράκι», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Μια Ιταλίδα απ’την Κυψέλη», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Η Ωραία του Κουρέα», «Εκείνες που δεν πρέπει να Αγαπούν», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Γαμπρός απ’το Λονδίνο» και «Χαρούμενο Ξεκίνημα».

«Σε ερωτεύσιμο κλίμα εποχής, μοιραζόμαστε μαζί σας… αξιαγάπητα στιγμιότητα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη» αναφέρεται στη λεζάντα της δημοσίευσης.

«Γιατί όπως λέει και ένα γνωμικό "Ο άνθρωπος παντρεύεται από έλλειψη γνώσης, χωρίζει από έλλειψη υπομονής και ξαναπαντρεύεται από έλλειψη μνήμης"».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM