Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Δράμα

Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Δράμα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στο Νικηφόρο Δράμας, στα όρια του δήμου Παρανεστίου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στο Νικηφόρο Δράμας συνεχίζει να καίει χαμηλή βλάστηση αλλά έχει οριοθετηθεί από τις δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής, για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 62 πυροσβέστες με 13 οχήματα και τέσσερα πεζοπόρα τμήματα ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Παράλληλα, στην περιοχή επιχειρούν και εθελοντές της ΟΦΚΑΘ παραρτήματος Παρανεστίου καθώς και συνοριοφύλακες, προκειμένου να βοηθήσουν στο έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία πάνω από το λατομείο στη δημοτική κοινότητα Νικηφόρου του δήμου Παρανεστίου Δράμας και από την πρώτη στιγμή στην περιοχή βρέθηκαν ισχυρές χερσαίες δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Σημειώνεται πως η φωτιά έκαψε κυρίως χαμηλή βλάστηση, πουρνάρια και χορτολιβαδική έκταση, ενώ οι φλόγες δεν βρίσκονται κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΗΓΑΔΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΔΥΤΗ

Ελλάδα / Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Τι είναι το «το φαινόμενο της ρουφήχτρας» που συνάντησαν οι δύτες στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

Φορώντας ειδικό εξοπλισμό, επτά εκπαιδευμένοι σπηλαιοδύτες βούτηξαν πάνω στο «Πηγάδι του Διαβόλου, για να ανασύρουν τη σορό του 34χρονου δύτη
THE LIFO TEAM