Ομαδικές μηνύσεις στην Ryanair από επιβάτες που εγκαταλείφθηκαν στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας

Ομαδικές μηνύσεις στην Ryanair από επιβάτες που εγκαταλείφθηκαν στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας Facebook Twitter
0

Με μηνύσεις στρέφονται νομικά εναντίον της Ryanair αρκετοί επιβάτες της πτήσης που την Παρασκευή το βράδυ εγκαταλείφθηκαν στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας. ενώ πετούσαν με προορισμό το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Opentv, οι επιβάτες της πτήσης σκοπεύουν να μηνύσουν την εταιρία και να διεκδικήσουν αποζημιώσεις για την ταλαιπωρία την οποία υπέστησαν.

Υπενθυμίζεται πως και ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης έχει προαναγγείλει έρευνα κατά της Ryanair και δήλωσε πως: «Είναι πραγματικά απαράδεκτες και οι συνθήκες που περίμεναν. Έχουν πάρει εντολή οι αρμόδιες υπηρεσίες να διερευνήσουν τη συμπεριφορά να και να καταλογιστούν οι ευθύνες στην εταιρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ανακοίνωσή της η Ryanair απάντησε σχετικά:

«Το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά στην Τιμισοάρα και οι πελάτες μας είτε μεταφέρθηκαν με λεωφορείο που οργανώθηκε άμεσα προς τη Θεσσαλονίκη ή οι πελάτες μπορούσαν να περιμένουν να οργανωθεί μια εναλλακτική πτήση. Όσοι επέλεξαν να μην επωφεληθούν από τη μεταφορά με πούλμαν, τους προσφέρθηκε διαμονή σε ξενοδοχείο στην Τιμισοάρα. Έκτοτε οι πελάτες αποχώρησαν αεροπορικώς ή επωφελήθηκαν από την εναλλακτική μεταφορά που οργανώθηκε και θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη αργότερα σήμερα το απόγευμα. Η Ryanair ζητά ειλικρινά συγγνώμη για την εκτροπή της πτήσης αυτής, η οποία ήταν εξ ολοκλήρου εκτός ελέγχου μας».

Επιβάτες μιλάνε στην κάμερα για όσα έζησαν και γιατί είναι εξοργισμένοι με την Ryanair:

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ