Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
SOOC
0

Στο στάδιο της ανάγνωσης εγγράφων προχώρησε σήμερα η διαδικασία ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Με την ολοκλήρωση των καταθέσεων των πλέον των 130 μαρτύρων κατηγορίας, η δίκη, που μετρά ήδη 224 συνεδριάσεις, περνά στα εκατοντάδες έγγραφα που περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία.

Στο πλαίσιο αυτής της φάσης, θα προβληθούν και όλα τα βίντεο που έχουν συλλέξει οι δικαστικές Αρχές.

Στην αίθουσα τελετών του Εφετείου όπου είχε προγραμματιστεί η σημερινή συνεδρίαση, εγκαταστάθηκε ήδη προτζέκτορας, πίσω από την έδρα, για την προβολή κάθε στοιχείου βίντεο ή εγγράφου που θα εξετάζεται από το δικαστήριο.

Η διαδικασία της ανάγνωσης εγγράφων θα απαιτήσει πολλές συνεδριάσεις του δικαστηρίου και αμέσως μετά αναμένεται να ανοίξει ο κύκλος της κατάθεσης των μαρτύρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ

Ελλάδα / Αεροπορικά ταξίδια: Τουλάχιστον δύο ώρες αναμονή στο «Ελ. Βενιζέλος» - Ανησυχία για το καλοκαίρι

Το νέο Σύστημα Εισόδου-Εξόδου, το οποίο βρίσκεται σε εφαρμογή από τις 10 Απριλίου και αφορά ταξιδιώτες από χώρες εκτός Σένγκεν, φαίνεται να φέρνει στα όριά τους τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια
THE LIFO TEAM