Οικονομική στήριξη για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ζητά ο Καμμένος

Οικονομική στήριξη για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ζητά ο Καμμένος Facebook Twitter
1

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, θα ζητήσει από το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) να βρει τον νομικό τρόπο για να λάβουν οικονομική στήριξη οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, που βρίσκονται φυλακισμένοι στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Άμυνας ζητάει ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης να λαμβάνουν την αποζημίωση αποστολής στρατιωτικών στο εξωτερικό.

Τους δυο έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φύλακες της Αδριανούπολης θα επισκεφτεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής της ΝΔ είχε επισκεφτεί την Τουρκία στις 23 Μαρτίου, ως πρόεδρος της μεικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής ΕΕ – Τουρκίας, και είχε υποβάλει σχετικό αίτημα προς τις τουρκικές αρχές.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταγγελία από την Θεσσαλία: Έκλεισαν την δομή που μεταφέρονταν τα ζώα και έφυγαν

Ελλάδα / Θεσσαλία: Τι απέγιναν τα ζώα συντροφιάς μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας; - Καταγγελίες για γερά νεύρα

Κραυγή αγωνίας από τους εθελοντές της περιοχής και αιχμές κατά της Ειδικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς - Όσοι εξακολουθούν να νοιάζονται για την προστασία αυτών των πλασμάτων καταγγέλλουν ότι υπεύθυνοι έκλεισαν τη δομή που μεταφέρονταν τα ζώα και έφυγαν...
NEWSROOM