Oι δυνάμεις του ΝΑΤΟ παρατάσσονται στο Αιγαίο

Oι δυνάμεις του ΝΑΤΟ παρατάσσονται στο Αιγαίο Facebook Twitter
1

Λαμβάνουν θέσεις στο Αιγαίο και ενισχύονται σταδιακά τα πλοία της ναυτικής δύναμης του ΝΑΤΟ που βρίσκονται στην περιοχή, προκειμένου να διακόψουν τις γραμμές που χρησιμοποιούν οι δουλέμποροι.


Όπως έγινε γνωστό στην περιοχή είναι το σκάφος εφοδιασμού fgs-bonn που βρίσκεται μεταξύ Λέσβου και Χίου, η καναδική φρεγάτα HMCS-Fredericton μεταξύ Χίου και Ικαρίας, η ελληνική φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ μεταξύ Ικαρίας και Κω και η τουρκική φρεγάτα TCG-Barbaros-(F-244) δυτικά της Ρόδου.


Η ιταλική φρεγάτα LIBECCIO -που συμμετείχε σε άσκηση στην Ιταλία- αυτήν την ώρα βρίσκεται νοτιοδυτικά της Πολοποννήσου με κατεύθυνση το Αιγαίο.


Νοτιοδυτικά της Ποελοποννήσου βρίσκεται και η γαλλική φρεγάτα MONTCALM, που κινείται προς την περιοχή, για να ενταχθεί στη νατοϊκή δύναμη.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM
«Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Ελλάδα / «Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες το βράδυ της γυναικοκτονίας – Οι παραλείψεις, οι δικαιολογίες και η τραγική κατάληξη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια