Ο Τζάστιν Μπίμπερ «έγινε φίλος» με ψαρά στη Μήλο- Ο 79χρονος δεν τον γνώριζε καν

Ο Τζάστιν Μπίμπερ έγινε φίλος με ψαρά στη Μήλο- Ο 79χρονος δεν τον γνώριζε καν Facebook Twitter
0

Στη Μήλο συνέχισαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους ο Τζάστιν Μπίμπερ με την σύζυγό του, Χέιλι Μπάλντουιν, που τις προηγούμενες ημέρες είχαν επισκεφτεί επίσης τη Μύκονο

Ο διάσημος τραγουδιστής δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει στο Instagram στιγμιότυπα από τις διακοπές του στο νησί, όπου επισκέπτεται διάφορα χωριά, επιλέγοντας για φαγητό ταβερνάκια αντί για πολυτελή εστιατόρια.

«Αυτό το μέρος μοιάζει βγαλμένο από όνειρο», έγραψε ο Τζάστιν Μπίμπερ στη λεζάντα μιας φωτογραφίας, ενώ σε κάποια άλλη φωτογραφήθηκε καθισμένος σε ένα τραπέζι, έχοντας μπροστά του μεταξύ άλλων μια χωριάτικη σαλάτα και τζατζίκι. 

Ο Τζάστιν Μπίμπερ δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία, η οποία -όπως αποδείχθηκε- έχει τραβηχτεί στο σπίτι ενός 79χρονου ψαρά, που μένει δίπλα από ταβέρνα όπου έφαγε ο τραγουδιστής. 

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Τσακούμης, στέλεχος της Cobalt Music, ο Τζάστιν Μπίμπερ έφαγε πριβέ σε μια ταβέρνα στο Κλήμα και ενθουσιάστηκε με την ψητή σαρδέλα «αφού πήρε και τέσσερα πακέτα απ' αυτή τη θαλασσινή λιχουδιά για να τα πάει πίσω στο σκάφος». 

Ο Δημήτρης Τσακούμης ήταν επίσης εκείνος που έκανε γνωστή την ιστορία πίσω από την φωτογραφία του τραγουδιστή στην κίτρινη πόρτα, σημειώνοντας πως ο 79χρονος ψαράς δεν γνώριζε καν ποιος είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ. 

«Μας άνοιξε την κίτρινη πόρτα ο κυρ Αντρέας από δίπλα, ένας 79χρονος με ψυχή και σώμα πενηντάρη, που στην ηλικία του περπατάει και κολυμπάει σε μια μέρα όσο εμείς σε ένα χρόνο. Και ούτε που γνώριζε ποιος είναι ο Τζάστιν, ούτε έπιανε το 4G εκεί κάτω να του δείξουμε τι εστί, ούτε είχε χρόνο για τέτοια, γιατί έπρεπε να ετοιμάσει παραγάδι. Μένει όλον τον καιρό στη Μήλο, μόνο σε μεγάλη ανάγκη πιάνει Πειραιά, κι αν κάποιος τον θελήσει, ξέρει που να έρθει να τον βρει. Τώρα πια κι ο φίλος του ο Μπίμπερ», έγραψε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ