Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα θα επισκεφτούν την Αθήνα για την 25η Μαρτίου

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς θα επισκεφτούν την Αθήνα για την 25η Μαρτίου Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης θα επισκεφθούν την Αθήνα για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου. 

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού, το πριγκιπικό ζεύγος θα παραμείνει στην πρωτεύουσα στις 24 και 25 Μαρτίου, «έπειτα από πρόσκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.»

Το μεσημέρι, ακύρωσε την επίσκεψή του στην Αθήνα ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης με τον κορωνοϊό στη Γαλλία και την επιβολή αυστηρού lockdown για έναν μήνα στο Παρίσι και άλλες 16 περιοχές, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Εμανουέλ Μακρόν ήταν καλεσμένος του Έλληνα πρωθυπουργού για τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου και των 200ων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Την Αθήνα ωστόσο, αναμένεται να επισκεφθεί στις 24 Μαρτίου ο πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ Μισούστιν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Μισούστιν θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 24 Μαρτίου με αντικείμενο τις διμερείς σχέσεις και θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ