Ο Χρήστος Λούλης σε αναπηρικό αμαξίδιο για την καμπάνια του Ποταμιού (BINTEO)

Ο Χρήστος Λούλης σε αναπηρικό αμαξίδιο για την καμπάνια του Ποταμιού (BINTEO) Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1

Ο Χρήστος Λούλης κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο για την καμπάνια του Ποταμιού και στέλνει το δικό του μήνυμα για τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία. 

«Να κάνουμε τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να νιώθουν καλά στην πόλη τους. Να μην αισθάνονται αφιλόξενα. Να μην αναγκάζονται να κλείνονται σπίτι τους. Να έχουν αυτονομία και ελευθερία».

«Θέλω όλοι οι άνθρωποι να απολαμβάνουν τη ζωή. Όλοι!» λέει ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης στην καμπάνια του Ποταμιού .#thelopotami και προσπαθεί έμπρακτα να καταλάβει πώς είναι να θες να κυκλοφορήσεις και συναντάς μόνο εμπόδια.

Στο βίντεο βλέπουμε τον ηθοποιό να συνομιλεί με το στέλεχος του Ποταμιού Βασίλη Χαρόπουλο -έναν άνθρωπο που έχει περάσει πολλά χρόνια καθηλωμένος στο αμαξίδιο- στην καρδιά της Αθήνας. 

Ο ίδιος μπαίνει στη θέση του προσπαθώντας να στρέψει την προσοχή στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που κινούνται μα αμαξίδιο.

 

O Χρήστος Λούλης στο #thelopotami

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑΣ NOVARTIS

Ελλάδα / Δίκη προστατευόμενων μαρτύρων Novartis: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την εξέταση του από την υπεράσπιση, είπε ότι θεωρεί τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για «όσα ψεύδη είχαν πει οι τότε προστατευόμενοι μάρτυρες»
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Ελλάδα / Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Το δακτυλικό του αποτύπωμα εντοπίστηκε στο διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στα Λαδάδικα, όπου εκτιμούν οι αρχές πως κατασκευάστηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Νομίζω τα είπε όλα ο άνθρωπος. Η πόλεις μας δεν έχουν τις υποδομές για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ΑΜΕΑ και να διευκολύνουν τη ζωή τους και εμείς ως πολίτες δεν φροντίζουμε να κάνουμε με τη συμπεριφορά μας την ζωή τους πιο εύκολη. Το πόσο πολύ προσέχουμε τα διαφορετικά άτομα και τις διαφορετικές ανάγκες στην κοινωνία μας δείχνει την ποιότητα του πολιτισμού μας. Μπράβο του που συμμετείχε σε αυτή την καμπάνια και μπράβο στο Ποτάμι που έχει θέματα ζωής των ΑΜΕΑ και θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε προτεραιότητα.