Ο «χάρτης» του κορωνοϊού: 721 νέα κρούσματα στην Αττική, 602 στη Θεσσαλονίκη

Ο «χάρτης» του κορωνοϊού: νέα κρούσματα στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Στην Αττική εντοπίστηκαν τα 721 από τα συνολικά 3.651 νέα κρούσματα κορωνοϊού, που καταγράφηκαν στην Ελλάδα τις προηγούμενες 24 ώρες.

Ακολουθεί η Θεσσαλονίκη όπου καταγράφηκαν 602 νέες μολύνσεις. Αυξημένα είναι τα κρούσματα και στη Λάρισα με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 245 σήμερα. 

Στο μεταξύ, και άλλες περιοχές της χώρας κατέγραψαν τριψήφιες μολύνσεις για σήμερα. Στην Πιερία εντοπίστηκαν 102 νέα κρούσματα στην Αχαΐα 110 και στη Μαγνησία ακόμη 158 νέες μολύνσεις. 

Ο «χάρτης» του κορωνοϊού: 721 νέα κρούσματα στην Αττική, 602 στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Πηγή: ΕΟΔΥ.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Σε 3.651 ανέρχονται σήμερα τα κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). 

Παράλληλα, οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 63, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.770 θάνατοι. Το 95.4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 387 (59.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 79.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 331 (85.53%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 56 (14.47%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Ελλάδα / Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά σε δασική έκταση κοντά στην Ακρόπολη Σερρών – Μήνυμα από το 112 προειδοποιεί τους πολίτες να βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή
LIFO NEWSROOM