Ο αστυνομικός της Βουλής ελέγχεται και για πτώση παιδιού του από το μπαλκόνι

Ο αστυνομικός της Βουλής ελέγχεται και για πτώση παιδιού του από το μπαλκόνι Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Ακόμα και για την πτώση ενός από τα παιδιά του από το μπαλκόνι του σπιτιού το 2020, ελέγχεται πλέον ο αστυνομικός της Βουλής που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο αγόρι είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού της οικογένειας στον Νέο Κόσμο, σε ένα περιστατικό που τότε είχε χαρακτηριστεί ως ατύχημα. Πλέον, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο. 

Η φρικιαστική υπόθεση κακοποίησης αποκαλύφθηκε χθες Παρασκευή, όταν ανακοινώθηκε από την αστυνομία ότι αστυνομικός που υπηρετούσε στη Βουλή νοσηλεύεται φυλασσόμενος σε ψυχιατρείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται διερεύνηση αδικημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας, που φέρεται ότι διέπραξε ο συγκεκριμένος αστυνομικός σε βάρος μελών της οικογένειάς του. Προηγήθηκε καταγγελία της συζύγου του, επίσης αστυνομικού, σύμφωνα με την οποία ο ίδιος, από το 2016 μέχρι και τη στιγμή της καταγγελίας, περί τα μέσα Φεβρουαρίου, διέπραττε ασελγείς πράξεις σε βάρος των παιδιών τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω αστυνομικός είχε συχνά βίαια ξεσπάσματα, ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας, με αποτέλεσμα να του έχει αφαιρεθεί το όπλο. 

Όσον αφορά στις καταγγελίες της συζύγου του, αυτές είχαν γίνει και προ μηνών, ωστόσο τότε η ίδια τις είχε αποσύρει. 

- Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

 


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM