Ο Αρτέμης Σώρρας επέστρεψε με ομιλία από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο Λαγονήσι

Ο Αρτέμης Σώρρας επέστρεψε με ομιλία από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο Λαγονήσι Facebook Twitter
0

Με επευφημίες από συγκεντρωμένο πλήθος και σωματοφύλακες να τον περιτριγυρίζουν, ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε στο Λαγονήσι.

Μίλησε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στου οπαδούς του κινήματος Ελλήνων Συνέλευσις, που είχαν συγκεντρωθεί για να τον υποδεχθούν.

Σχετικά πλάνα δε, αναρτήθηκαν στα social media. Όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του κατέβηκε κάτω για να χαιρετίσει το κοινό του.

Η συγκέντρωση έγινε την Κυριακή, οπότε και ο Αρτέμης Σώρρας έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την αποφυλάκισή του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Αρτέμης Σώρρας είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια κάθειρξη για απόπειρα απάτης. Αποφυλακίστηκε υπό όρους από τις φυλακές της Χαλκίδας αφού εξέτισε τα 2,5 χρόνια της ποινής του. 

@e.sy_lindion

ΑΡΤΈΜΗΣ ΣΏΡΡΑΣ

♬ πρωτότυπος ήχος - Ε.ΣΥ ΛΙΝΔΙΩΝ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτει σήμερα ως ύποπτη για τους θανάτους και των τριών παιδιών- Τα 4 νέα στοιχεία στη δικογραφία

Ελλάδα / Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτει ως ύποπτη και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας- Τα 4 νέα στοιχεία στη δικογραφία

«Με κατηγορούν όλοι οι υπόλοιποι με κατηγορεί και ο σύζυγος που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί και αποκτήσαμε αυτά τα παιδιά» λέει μέσω του δικηγόρου της
THE LIFO TEAM
Πόσο ακροδεξιά «γέρνουμε» ως κοινωνία;

Θέματα / Πόσο ακροδεξιά τείνουμε ως κοινωνία;

Το Σημείο για τη μελέτη και την αντιμετώπιση της ακροδεξιάς παρουσιάζει την πρώτη του ετήσια μέτρηση τάσεων της ελληνικής κοινωνίας σε μια σειρά από θέματα που θεωρούνται «δείκτες ακροδεξιάς συγκρότησης» και τα αποτελέσματα φέρνουν σε... σκωτσέζικο ντους.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ