Νεκρός κρατούμενος στο ΑΤ Ομόνοιας

ΑΤ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Facebook Twitter
Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας / Φωτογραφία αρχείου © Eurokinissi
0

Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας λίγες ώρες μετά την προσαγωγή του, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα, Σάββατο 3 Μαΐου 2025, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας και τέθηκε σε προστατευτική φύλαξη σε προσωρινό κρατητήριο του Τμήματος, άτομο, που όπως καταγγέλθηκε παρενοχλούσε διερχόμενους πολίτες στο δρόμο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία. 

«Περί την 19:30’ ώρα, διαπιστώθηκε από αστυνομικούς ότι δεν είχε τις αισθήσεις του και για το λόγο αυτό κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατό του» προστίθεται.

«Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος παρήγγειλε τη διενέργεια προανακριτικής έρευνας, ενώ παράλληλα κλήθηκε ιατροδικαστής και ο χώρος ερευνήθηκε από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM
Λέκκας για τους σεισμούς στην Εύβοια: Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας

Ελλάδα / Λέκκας για τους σεισμούς στην Εύβοια: Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας

Ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ τόνισε ότι η σεισμική συμπεριφορά αυτή είναι αναμενόμενη, με δονήσεις της τάξεως των 4 έως 5 Ρίχτερ να διαρκούν συνήθως τρεις έως πέντε ημέρες
LIFO NEWSROOM