Νεκρός κρατούμενος στο ΑΤ Ομόνοιας

ΑΤ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Facebook Twitter
Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας / Φωτογραφία αρχείου © Eurokinissi
0

Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας λίγες ώρες μετά την προσαγωγή του, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα, Σάββατο 3 Μαΐου 2025, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας και τέθηκε σε προστατευτική φύλαξη σε προσωρινό κρατητήριο του Τμήματος, άτομο, που όπως καταγγέλθηκε παρενοχλούσε διερχόμενους πολίτες στο δρόμο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία. 

«Περί την 19:30’ ώρα, διαπιστώθηκε από αστυνομικούς ότι δεν είχε τις αισθήσεις του και για το λόγο αυτό κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατό του» προστίθεται.

«Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος παρήγγειλε τη διενέργεια προανακριτικής έρευνας, ενώ παράλληλα κλήθηκε ιατροδικαστής και ο χώρος ερευνήθηκε από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM