Νεκρός βρέθηκε ο μοναχός που είχε εξαφανιστεί στο Άγιον Όρος

Νεκρός βρέθηκε ο μοναχός που είχε εξαφανιστεί στο Άγιον Όρος Facebook Twitter
0

Νεκρός βρέθηκε ο 43χρονος Ουκρανός δόκιμος μοναχός, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί εδώ και δύο εβδομάδες, κι ενώ βρισκόταν ως επισκέπτης στο Άγιον Όρος. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χθες, στη 1.15 μετά το μεσημέρι, στην τοποθεσία «Κρέββατος», από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Καρυών. Ως επικρατέστερη εκδοχή θεωρείται ο θάνατός του να συνδέεται με την κακοκαιρία που επικρατούσε κατά την εξαφάνισή του στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως έγινε γνωστό, ο 43χρονος φιλοξενείτο σε κελί και στις 16 του μήνα ξεκίνησε για να επισκεφθεί έναν γνωστό του στη Μονή Καρακάλλου. Σε μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου που έστειλε στον γνωστό του, φέρεται να ανέφερε ότι δεν θα καταφέρει να φτάσει λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκείνη τη μέρα χιόνιζε και επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες. Η εξαφάνιση του δηλώθηκε έξι 24ωρα αργότερα, στις 22 Ιανουαρίου, οπότε ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM