Στις 9.15 το πρωί της Παρασκευής, σε πεζόδρομο στο Αιγάλεω, στη συμβολή των οδών Ανδρούτσου και Παπανικολή, δίπλα από το 6ο Δημοτικό Σχολείο, εντοπίστηκε πτώμα νεαρού άνδρα σε προχωρημένη σήψη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα, ηλικίας περίπου 25-35 ετών, βρέθηκε ντυμένο και σκεπασμένο με κουβέρτες, δεν έφερε εμφανείς εξωτερικές κακώσεις, ενώ δεν βρέθηκαν πάνω του στοιχεία ταυτότητας.
Φως στις συνθήκες θανάτου του, ο οποίος σε πρώτη εκτίμηση υπολογίζεται πως επήλθε προ μίας εβδομάδας, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.
Ελλάδα /
Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στο Αιγάλεω
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Καιρός: Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία - Καταιγίδες και στην Αττική
Η διαφάνεια του κακού
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Πριν ένα χρόνο διαγνώστηκα με το αυτοάνοσο αγκυλοποιητική σπονδυλοαρθρίτιδα»
Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο
«Είναι οk να είσαι κακιά»