Νεκρό είναι το 13χρονο αγόρι που αγνοείτο στο Μάτι

Νεκρό είναι το 13χρονο αγόρι που αγνοείτο στο Μάτι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ταυτοποιήθηκε η σορός του 13χρονου που αγνοούνταν στο Μάτι από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η καταστροφική πυρκαγιά έφτασε στον οικισμό.

Το Χαμόγελο του Παιδιού, που νωρίτερα είχε εκδώσει συναγερμό για τον Δημήτρη Αλεξόπουλο, ανακοίνωσε πως ενημερώθηκε από την μητέρα του ότι το άτυχο αγόρι ταυτοποιήθηκε ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «εξαρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι επρόκειτο για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση, καθώς δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία που να συνηγορούν στο αντίθετο».

Η τραγική κατάληξη της έρευνας για τον Δημήτρη Αλεξόπουλο έρχεται λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως και τα δύο 9χρονα δίδυμα κορίτσια της οικογένειας Φιλιππόπουλου έχασαν την ζωή τους.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλλιθέα: «Η γυναίκα ούρλιαζε για αρκετά λεπτά» - Το χρονικό της τραγωδίας με την 7χρονη Αγγελική

Ελλάδα / Καλλιθέα: «Η γυναίκα ούρλιαζε για αρκετά λεπτά» - Το χρονικό της τραγωδίας με την 7χρονη Αγγελική

Η 37χρονη θεία συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου - «Έχασα το παιδί μου!» φώναζε με λυγμούς η μητέρα της
LIFO NEWSROOM