Νεκρή μία 55χρονη στο Καρπενήσι λόγω του χιονιά

Νεκρή μία 55χρονη στο Καρπενήσι λόγω του χιονιά Facebook Twitter
Φωτό Αρχείου / Eurokinissi
0

Μία γυναίκα 55 ετών έχασε τη ζωή της στην Ευρυτανία όταν λόγω της κακοκαιρίας εγκλωβίστηκε στα χιόνια.


Η 55χρονη γυναίκα είχε βρεθεί στην Ευρυτανία με τον σύζυγό της προκειμένου να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου σε χωριό έξω από το Καρπενήσι όταν το όχημά τους ακινητοποιήθηκε λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.


Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να περπατήσει μέχρι τα δωμάτια όπου διέμεναν φίλοι τους και τα οποία ήταν σε κοντινή απόσταση από το ακινητοποιημένο όχημα. 


Κατά την πορεία τους η 55χρονη κατέρρευσε. Αμέσως κλήθηκαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και αστυνομία που έσπευσαν στο σημείο, χωρίς όμως να μπορέσουν να βοηθήσουν την γυναίκα η οποία όταν διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Καρπενησίου, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως όλα δείχνουν η 55χρονη αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, που πιθανότατα δεν γνώριζε και όταν εκτέθηκε στις συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες την πρόδωσε η καρδιά της.


Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα ριξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Με πληροφορίες από το lamiareport

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM