Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος ο οπαδός του Παναθηναϊκού- Διαφωνία για τους περιοριστικούς όρους

Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος ο οπαδός του Παναθηναϊκού- Διαφωνία για τους περιοριστικούς όρους Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ελεύθερος αφέθηκε ο οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος συνελήφθη για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που έληξαν με τον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού, που κατηγορείται για συμμετοχή στην αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι από σήμερα ελεύθερος ωστόσο εκκρεμεί η επιβολή ή όχι περιοριστικών όρων.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια διαφώνησαν για την επιβολή ή όχι περιοριστικών όρων με την πρώτη, να εκτιμά ότι ο οπαδός του Παναθηναϊκού πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους ενώ η ανακρίτρια θεώρησε ότι θα πρέπει να εμφανίζεται μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.Τη διαφωνία αυτή, σύμφωνα με την ΕΡΤ,  θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο. 

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες για συμμετοχή του στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και ισχυρίστηκε ότι εκείνο το βράδυ βρισκόταν στην Κεφαλλονιά ενώ κατέθεσε και εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, πληρωμές μέσω κάρτας κ.ά., ώστε να πείσει τις αρχές. Επέμεινε δε, ότι από 2 έως 8 Αυγούστου βρισκόταν για διακοπές στην Κεφαλονιά ενώ τονίζει ότι πλέον έχει αποστασιοποιηθεί από τον σύνδεσμο.

Στην ανακρίτρια κατέθεσε και η σύντροφός του λέγοντας ότι ήταν μαζί στην Κεφαλονιά.

Ο 43χρονος συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης καθώς σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές ταυτοποιήθηκε από βίντεο που καταγράφει την επίθεση αλλά και αναρτήσεις που φέρεται να τον στοχοποιούν για την αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ