Νέα 24ωρη απεργία των εργαζομένων στα διόδια της Εγνατίας Οδού

Νέα 24ωρη απεργία των εργαζομένων στα διόδια της Εγνατίας Οδού Facebook Twitter
0

Νέα 24ωρη απεργία έχουν προγραμματίσει οι εργαζόμενοι στην «Εγνατία Οδό ΑΕ» για την Τρίτη, αντιδρώντας στην κατασκευή νέων σταθμών διοδίων αλλά και στη σχεδιαζόμενη παραχώρηση του αυτοκινητοδρόμου.

Η απεργία θα πραγματοποιηθεί την μέρα διεξαγωγής των διαγωνισμών κατασκευής των σταθμών διοδίων Καβάλας και Στρυμονικού.

Να σημειωθεί ότι, οι εργαζόμενοι διεκδικούν μεταξύ άλλων την άμεση έναρξη υλοποίησης του ενιαίου ηλεκτρονικού συστήματος αναλογικών διοδίων στην Εγνατία Οδό, με φορέα υλοποίησης την ομώνυμη εταιρεία.

Στο μεταξύ έως το τέλος του χρόνου, θα γίνει ο διαγωνισμός για τα αναλογικά διόδια, προανήγγειλε το υπουργείο Υποδομών. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού: «Δεν θέλουν να γίνει η δίκη για τα Τέμπη»

Οι καταγγελίες από Ζωή Κωνσταντοπούλου και Μαρία Καρυστιανού και οι ανακοινώσεις από Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος
THE LIFO TEAM