Ναύπακτος: Μετανιωμένος ο 17χρονος που πήδηξε από το φάρο για ένα στοίχημα

Ναύπακτος: Μετανιωμένος ο 17χρονος που πήδηξε από το φάρο για ένα στοίχημα Facebook Twitter
0

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο 17χρονος μαθητής που πριν από δύο ημέρες έπεσε στο κενό απο το φάρο της Ναυπάκτου, με αφορμή ένα στοίχημα.

«Δε θυμάμαι τίποτα. Ευχαριστώ πολύ όλους σας που νοιαστήκατε για μένα. Αλλά δε θυμάμαι τίποτα εγώ. Έχω χτυπήσει στη μέση και λίγο στο πόδι», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός, μιλώντας στο Mega ενώ ερωτηθείς για το αν μετάνιωσε για την πράξη του, απάντησε καταφατικά.

Παρότι ο 17χρονος παραμένει καταβεβλημένος, η μητέρα του νιώθει ανακούφιση μετά το ισχυρό σοκ, καθώς ο γιος της γλίτωσε τα χειρότερα.

«Ξεκινά πέρνει φόρα κι εκεί κάπου προφανώς γλιστράει. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον, δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει» αναφέρει η ίδια, προσθέτοντας πως «για καλή του τύχη ήταν κάποιος κύριος εκεί από το λιμενικό, που έπεσε μέσα και τον έσωσε. Γιατί θα πήγαινε από πνιγμό».

Ως προς το στοίχημα, ο 17χρονος παραδέχεται πως «αυτό γίνεται συνέχεια» προσθέτοντας πως δεν ήταν χρηματικό.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν και οι αλλεπάλληλες καταγγελίες, ότι ανάλογες πτώσεις έχουν καταγραφεί και στο πρόσφατο παρελθόν. «Βάζουν στοίχημα για λεφτά αλλά ο γιος μου το έκανε επειδή κάποιος του έλεγε πως είναι κότα αν δεν πέσει» καταλήγει η μητέρα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM