Νάξος: Φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση και ανεμογεννήτρια

Νάξος: Φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση και ανεμογεννήτρια Facebook Twitter
0

Στις φλόγες έχει τυλιχτεί μία ανεμογεννήτρια, στο αιολικό πάρκο Κορώνου της Νάξου.

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην περιοχή και βρίσκεται σε εξέλιξη σε χορτολιβαδική έκταση, ενώ βίντεο από τη φλεγόμενη ανεμογεννήτρια έφερε στη δημοσιότητα το τοπικό cyclades24.gr. 

Σε ερώτηση της LiFO προς την πυροσβεστική, το γραφείο τύπου ξεκαθαρίζει πως προς το παρόν δεν έχει προσδιοριστεί το σημείο και οι αιτίες της φωτιάς. Την υπόθεση θα διερευνήσει το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα. 

Στην περιοχή επιχειρούν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, δύο ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM