Μήνυση κατά του Δημοσίου από τους γονείς του μικρού Μάριου που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι

Μήνυση κατά του Δημοσίου από τους γονείς του μικρού Μάριου που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι Facebook Twitter
Το 6ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών (ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας)
2

Μήνυση και αγωγή αποζημίωσης κατά του Δημοσίου κατέθεσαν οι γονείς του μικρού Μάριου που σκοτώθηκε τον περασμένο Ιούνιο από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι, απογοητευμένοι καθώς δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις στις έρευνες της αστυνομίας.

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», ο πατέρας του αδικοχαμένου 11χρονου μαθητή ανέφερε: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Γι' αυτό κάναμε αυτή την κίνηση με τον δικηγόρο μας. Θέλω να είμαι ο τελευταίος πατέρας που βρίσκεται σε αυτή τη θέση».

Με τη σειρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε: «Να αποδοθούν ευθύνες στα όργανα της Ελληνικής Πολιτείας που με τις παραλείψεις τους και την αδιαφορία τους δημιούργησαν τις συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό περιστατικό».

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Μάριος είχε χάσει τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια μιας γιορτής στον προαύλιο χώρο του 6ου Δημοτικού σχολείου Αχαρνών στις 8 Ιουνίου.

Μέχρι στιγμής και παρά τις έρευνες των αστυνομικών δεν έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του ανθρώπου που ευθύνεται για τον πυροβολισμό.

Πηγή: Πρώτο θέμα

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ