Μιχαηλίδου: Σεξ μεταξύ αγοριών 7-11 ετών σε ορφανοτροφείο της Αττικής - Οι υπάλληλοι παρακολουθούσαν

Μιχαηλίδου: Σεξ μεταξύ αγοριών 7-11 ετών σε ορφανοτροφείο της Αττικής - Οι υπάλληλοι παρακολουθούσαν Facebook Twitter
0

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την υπόθεση του ορφανοτροφείου στην Αττική, όπου γυναίκες υπάλληλοι φέρεται να ωθούσαν αγόρια ηλικίας 7 ως 11 ετών σε ερωτικές περιπτύξεις και πράξεις, που εκείνες παρακολουθούσαν.

«Μου ήρθε επώνυμη καταγγελία από τρία άτομα συσχετισμένα με τη δομή που μου έλεγαν ότι υπήρχε και σωματική βία προς τα παιδιά αλλά και σεξουαλικές δράσεις, σεξ μεταξύ παιδιών ηλικίας 7 με 11 ετών, αγόρια μεταξύ τους και το προσωπικό καθόταν και έβλεπε», ανέφερε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Όπως εξήγησε, έχει ήδη καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα, προσθέτοντας πως «την επομένη πάγωσα την κρατική χρηματοδότηση στην ιδιωτική δομή και οργάνωσα μαζί με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας μικτά κλιμάκια με ειδικούς και γιατρούς. Πήγαν χθες και εξέτασαν τα παιδιά ένα ένα. Τέσσερα παιδιά απομακρύνθηκαν από τη δομή για να εξεταστούν στο νοσοκομείο Παίδων, ώστε να είναι σε ουδέτερο περιβάλλον και να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι γίνεται. Είναι παιδιά που με εισαγγελική παραγγελία έχουν απομακρυνθεί από την οικογένειά τους», είπε στον ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε σε βάρος του ορφανοτροφείου εκκρεμεί ήδη μια έρευνα, μετά από προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά, καθώς είχε διαπιστωθεί πως φιλοξενούνταν σε αυτό πολλά περισσότερα παιδιά από όσα δηλώνονταν στις αρμόδιες Αρχές, αναφερόμενη μάλιστα και στις παράλογες εξηγήσεις που έδινε για αυτό ο αρμόδιος του ιδρύματος.

Όπως σημείωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου, σε βάρος του ορφανοτροφείου εκκρεμεί ήδη εισαγγελική δίωξη για παράνομες υιοθεσίες και αναδοχές, ενώ η δομή λέει ότι φιλοξενεί γύρω στα 30 παιδιά, ωστόσο πριν κάποιους μήνες σε επίσκεψη του ΕΟΔΥ, επειδή βρέθηκε κρούσμα, διαπιστώθηκε ότι φιλοξενεί περισσότερα. 

Επιπλέον αποκάλυψε πως σύμφωνα με την καταγγελία, οι υπάλληλοι που έβαζαν τα παιδιά να κάνουν σεξ είναι γυναίκες. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ