Σε προσαγωγές έχει προχωρήσει η αστυνομία στη Μεσσηνία, μετά τον θάνατο ενός 18χρονου από καραμπίνα. 

 

Ο νέος άνδρας έχασε τη ζωή του αφού δέχθηκε πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην κοινότητα Πιπερίτσα, στην περιοχή της Μεσσήνης. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Ελευθερία», ένας 65χρονος βρήκε μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του τρεις άνδρες και πυροβολώντας με κυνηγετική καραμπίνα τραυματίζοντας θανάσιμα έναν από αυτούς. Μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ο 18χρονος Ρομά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

 

Όταν ο θάνατος του 18χρονου έγινε γνωστός, συγγενείς και φίλοι του συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο της Καλαμάτας, αλλά και στη Μεσσήνη, ενώ η Αστυνομία έλαβε έκτακτα μέτρα, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία. 

 

Από την πλευρά της, η εφημερίδα «Ελευθερία» έκανε λόγο μεγάλη ένταση έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περισταστικών του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Σε πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το σημείο ακούγεται κόσμος να θρηνεί.

 

Μεσσήνη: 18χρονος νεκρός από καραμπίνα - Ένταση από συγκεντρωμένους στο νοσοκομείο Καλαμάτας

 

Μεσσήνη: 18χρονος νεκρός από καραμπίνα - Ένταση από συγκεντρωμένους στο νοσοκομείο Καλαμάτας

 

«Έκρυθμη» η κατάσταση στη Μεσσήνη 

 

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το messinialive.gr σε αυξημένη επιφυλακή είναι το σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων της Μεσσηνίας, ενώ έχουν έρθει ενισχύσεις από την Αργολίδα και την Λακωνία, καθώς σημειώνονται επιθέσεις και φθορές σε καταστήματα της Μεσσήνης.

 

 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/εφημερίδα «Ελευθερία»/messinialive.gr/εφημερίδα «Θάρρος»