Μενάνδρου: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση μετά τη φονική συμπλοκή

Μενάνδρου: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση μετά τη φονική συμπλοκή Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην οδό Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας

Η επιχείρηση πραγματοποιείται μία ημέρα μετά τη φονική συμπλοκή κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Στην επιχείρηση συμμετέχουν ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ και στελέχη της Ασφάλεια, γίνεται για ναρκωτικά και διακίνηση παράνομων τσιγάρων και αναπτύσσεται τόσο στη Μενάνδρου και σε δρόμους γύρω από την Ομόνοια. Κατά πληροφορίες οι δράστες της χθεσινής δολοφονίας έχουν ταυτοποιηθεί. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες το μεσημέρι σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό και έναν τραυματία, ανάμεσα σε συμμορίες για τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών. Συνολικά συμμετείχαν περίπου 40 άτομα με όπλα, μαχαίρια, λοστούς και ρόπαλα, ενώ ο δράστης της δολοφονίας εξαφανίστηκε μετά το συμβάν.


Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ανάμεσα στις ομάδες ανάμεσα σε ομάδες Πακιστανών και Αφγανών, σημειώθηκαν και πυροβολισμοί, τους οποίους επιβεβαίωσαν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., καθώς στο σημείο βρέθηκαν 11 κάλυκες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναυάγιο Πύλου: Την ποινική δίωξη του αρχηγού του Λιμενικού ζητάει η Εισαγγελία

Ελλάδα / Ναυάγιο Πύλου: Άσκηση ποινικής δίωξης κατά του νυν αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και ανώτερων στελεχών της ηγεσίας του

Η ποινική δίωξη αφορά σε κακούργημα και αδικήματα, όπως η έκθεση κατά συρροή από παράλειψη με νομική υποχρέωση διάσωσης και κατάστασης προσώπων αβοήθητων
LIFO NEWSROOM
Στην iGEM Ioannina 2025 το χρυσό μετάλλιο του κορυφαίου παγκόσμιου διαγωνισμού συνθετικής βιολογίας

Ελλάδα / Χρυσό μετάλλιο σε Έλληνες φοιτητές που θέλουν να σώσουν τα πλατάνια

Η ομάδα iGEM Ioannina 2025 ξεχώρισε και διακρίθηκε για την καινοτόμο πρότασή συνθετικής βιολογίας που αφορά την αντιμετώπιση της εκτεταμένης νέκρωσης που απειλεί τα οικοσυστήματα της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM