Tο Μάτι και η Κινέτα όπως ήταν πριν και λίγο μετά την καταστροφή από τις φονικές πυρκαγιές

Tο Μάτι και η Κινέτα όπως ήταν πριν και λίγο μετά την καταστροφή από τις φονικές πυρκαγιές Facebook Twitter
1

Ένα βίντεο που αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής στο Μάτι και στην Κινέτα από τις περσινές πυρκαγιές, έφτιαξε η ομάδα του Updrones.

Η 23η Ιουλίου 2018 θα μείνει για πάντα αποτυπωμένη στην ελληνική ιστορία για θλιβερούς λόγους. Δύο πυρκαγιές η μία από τις οποίες αποδείχθηκε θανατηφόρα. Πρώτα στην Κινέτα, η φωτιά καταστρέφει σπίτια αλλά ευτυχώς δεν υπάρχουν θύματα. Λίγη ώρα αργότερα, ξεσπά μια νέα εστία φωτιάς, στην ανατολική Αττική. Το Μάτι, νωρίς το απόγευμα καίγεται και 101 άνθρωποι είναι νεκροί. 

Η ομάδα του Updrones έφτιαξε ένα βίντεο με το πριν και το μετά της καταστροφής. Πλάνα από το πρωί της 23ης Ιουλίου 2018, στις 8 το πρωί, από Μάτι και Κινέττα. Τότε κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως θα μοιάζει η περιοχή το επόμενο πρωί. Έναν χρόνο μετά οι δύο περιοχές, ειδικά το Μάτι, δεν έχουν συνέλθει ακόμα. 

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ελλάδα / Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ήπαρ, νεφροί, κερατοειδείς, η μία καρδιά και οι πνεύμονες των δύο παιδιών από την Άρτα δίνουν ελπίδα σε παιδιά και ασθενείς που περίμεναν χρόνια στη λίστα μεταμοσχεύσεων
LIFO NEWSROOM
Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν υποστηρικτικά στον πυρήνα της οργάνωσης, αξιοποιώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα στον χώρο της υγείας
LIFO NEWSROOM