Μαρία Παπασπύρου: Ψευδή τα δημοσιεύματα περί άσκησης πιέσεων για παραίτηση της Ξένης Δημητρίου

Μαρία Παπασπύρου: Ψευδή τα δημοσιεύματα περί άσκησης πιέσεων για παραίτηση της Ξένης Δημητρίου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Σε διάψευση προχώρησε η γενική επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης Μαρία Παπασπύρου για δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για άσκηση πιέσεων από το μέρος της για παραίτηση της Εισαγγελέως  Ξένης Δημητρίου.

Η γενική επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης Μαρία Παπασπύρου αντιδρώντας σε δημοσιεύματα της Τετάρτης τα οποία αναφέρονται στην ίδια και αφορούν σε πιέσεις παραίτησης προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου εξέδωσε δήλωση με σκοπό τη στην διάψευσή τους. Στην δήλωσή της η κα Παπασπύρου σημείωσε ότι στοχοποιείται ο θεσμός «του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης με προφανή σκοπό όπως συνήθως, τη δημιουργία κλίματος ανασφάλειας και την παρεμπόδιση του ελεγκτικού του έργου».

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Για μία ακόμα φορά επιχειρείται η στοχοποίηση του θεσμού του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης με προφανή σκοπό όπως συνήθως, τη δημιουργία κλίματος ανασφάλειας και την παρεμπόδιση του ελεγκτικού του έργου.

Με ψευδείς αναφορές σε δήθεν έγκυρες πηγές οι οποίες μάλιστα δεν κατονομάζονται, διαδίδονται κακόβουλα και αβάσιμα ψεύδη που θίγουν και υπονομεύουν κρατικούς θεσμούς και τη λειτουργία τους.

Διαψεύδω πλήρως το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για την επικοινωνιακή σκοπιμότητα που εξυπηρετεί σε ένα κρίσιμο πολιτικά χρονικό διάστημα η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων σε βάρος θεσμών όπως η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ