Μαχητικά αεροσκάφη θα πετάξουν την Τρίτη πάνω από την Ακρόπολη

Μαχητικά αεροσκάφη θα πετάξουν την Τρίτη πάνω από την Ακρόπολη Facebook Twitter
1

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μικτός σχηματισμός μαχητικών αεροσκαφών που συμμετέχουν στη Διακλαδική Άσκηση Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος '17» πρόκειται να πραγματοποιήσει χαμηλή διέλευση για λήψη φωτογραφιών πάνω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, περίπου στις 12:30-12:35 το μεσημέρι της Τρίτης 4 Απριλίου.

Αμέσως μετά τα αεροσκάφη θα διέλθουν πάνω από τον πορθμό του Ευρίπου και στην συνέχεια πάνω από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Σημειώνεται ότι στο σχηματισμό θα συμμετέχουν αεροσκάφη από την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, τις ΗΠΑ (USAFE), το Ισραήλ και την Ιταλία.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ελλάδα / Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ο πρωθυπουργός τόνισε τον μετασχηματιστικό ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαίδευση, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να ενισχύσει το έργο των εκπαιδευτικών και να προσφέρει στους μαθητές νέους τρόπους μάθησης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια