Μαχητικά αεροσκάφη θα πετάξουν την Τρίτη πάνω από την Ακρόπολη

Μαχητικά αεροσκάφη θα πετάξουν την Τρίτη πάνω από την Ακρόπολη Facebook Twitter
1

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μικτός σχηματισμός μαχητικών αεροσκαφών που συμμετέχουν στη Διακλαδική Άσκηση Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος '17» πρόκειται να πραγματοποιήσει χαμηλή διέλευση για λήψη φωτογραφιών πάνω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, περίπου στις 12:30-12:35 το μεσημέρι της Τρίτης 4 Απριλίου.

Αμέσως μετά τα αεροσκάφη θα διέλθουν πάνω από τον πορθμό του Ευρίπου και στην συνέχεια πάνω από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Σημειώνεται ότι στο σχηματισμό θα συμμετέχουν αεροσκάφη από την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, τις ΗΠΑ (USAFE), το Ισραήλ και την Ιταλία.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τα δύο επικρατέστερα σενάρια για την πηγή της ρύπανσης

Η ερευνητική ομάδα AtmoHub του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών χρησιμοποίησε μετεωρολογικά δεδομένα και μοντέλα προσομοίωσης για να αναλύσει την πορεία διασποράς της δυσοσμίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια