Λουτράκι: Συνελήφθη μέλος διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών– Κατασχέθηκαν 57 κιλά κοκαΐνης

Λουτράκι: Συνελήφθη μέλος διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 57 κιλά κοκαΐνης Facebook Twitter
Φωτ.: Ελληνική Αστυνομία.
0

Ένας 45χρονος αλλοδαπός, μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθη εχθές στο Λουτράκι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για κατοχή κοκαΐνης με σκοπό τη διακίνησή της στην εγχώρια αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση διεθνούς εγκληματικού δικτύου, τα μέλη του οποίου δραστηριοποιούντο στην αποθήκευση, φύλαξη, μεταφορά και πώληση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης στην Ελληνική επικράτεια, επετεύχθη ο εντοπισμός και η πιστοποίηση της δράσης του ανωτέρω μέλους του δικτύου.

Η επιχείρηση έγινε σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε. και το Τ.Α. Κορίνθου αλλά και σε επίπεδο αξιοποίησης πληροφοριών με το Γραφείο DEA της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα, που χρησιμοποιείτο ως χώρος απόκρυψης και διακίνησης ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 49 συσκευασίες, που έφεραν το λογότυπο «23» και περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 57 κιλών και 215 γραμμαρίων. Επίσης, κατασχέθηκαν 225 ευρώ και 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Λουτράκι: Συνελήφθη μέλος διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 57 κιλά κοκαΐνης Facebook Twitter
Φωτ.: Ελληνική Αστυνομία.

Το προσδοκώμενο όφελος, από την πώληση της προαναφερθείσας ποσότητας ναρκωτικών υπερβαίνει το 1.500.000 ευρώ.

Επιπρόσθετα, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών έχει ήδη αναπτυχθεί διεθνής συνεργασία με τις ομόλογες Αρχές του εξωτερικού, για την ταυτοποίηση και σύλληψη και των υπολοίπων μελών του εγκληματικού δικτύου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ