Λιόσια: Πυροβολούσαν αστυνομικούς από ταράτσες

Λιόσια: Πυροβολούσαν αστυνομικούς από ταράτσες Facebook Twitter
2

Σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε νωρίς το πρωί στα Λιόσια ενώ αστυνομικοί καταδίωκαν δύο υπόπτους για ληστεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την ώρα της καταδίωξης, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ δέχτηκαν πυρά από αγνώστους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί εναντίον τους προήλθαν από άτομα που βρισκόντουσαν σε ταράτσες σπιτιών.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ οι δράστες ήταν Ρομά οι οποίοι έσπευσαν να συνδράμουν με πραγματικά πυρά ώστε να διαφύγουν οι δράστες που κυνηγούσαν οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να απαντήσουν πυροβολώντας στον αέρα και ζήτησαν ενισχύσεις για να διαφύγουν από τα πυρά.

Οι δύο δράστες που κυνηγούσαν οι αστυνομικοί τελικά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Ωστόσο οι δράστες που άνοιξαν πυρ εναντίον τους διέφυγαν και αναζητούνται ενώ από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν φθορές στο υπηρεσιακό όχημα.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Σήμερα η κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες

Ελλάδα / Αγρότες: Σήμερα η πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες - Κλιμάκωση των κινητοποίησεων ή διάλογος με την κυβέρνηση;

Οι εκπρόσωποι των αγροτικών μπλόκων μεταβαίνουν στις Σέρρες ιδιαίτερα απογοητευμένοι και με περισσότερη δυσπιστία απέναντι στην κυβέρνηση, μετά τη χθεσινή παρακράτηση ποσών από τους λογαριασμούς τους λόγω ΕΛΓΑ
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Έχουν γκετοποιήσει τις γειτονιές σε Λιόσια, Μενίδι και άλλες δυτικές περιοχές. Απορώ πως ζουν οι κάτοικοι σε αυτά τα μέρη και αναρωτιέμαι ΠΩΣ γυρίζουν την νύχτα σπίτι τους.Το κράτος εθελοτυφλεί και οι "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" δεν ασχολούνται καν με το τι τραβάνε οι κάτοικοι καθώς ΔΕΝ είναι μειονότητα (ή μήπως είναι;).