Λιμάνι Ραφήνας: Συναγερμός για δεκάδες ύποπτα κρούσματα σε πλοίο - Ταξιδιώτες από την Ίο

Λιμάνι Ραφήνας: Συναγερμός για δεκάδες ύποπτα κρούσματα - «Νεαροί που έφτασαν από την Ίο» Facebook Twitter
Συναγερμός στο λιμάνι της Ραφήνας για δεκάδες κρούσματα - Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στο λιμάνι της Ραφήνας για την άφιξη του πλοίου Super Express από την Ίο, όπου υπήρχαν πληροφορίες για δεκάδες ύποπτα κρούσματα


«Τριάντα νεαροί ταξίδεψαν πριν από μερικές ημέρες στην Ίο, όπου έγιναν μια πολύ μεγαλύτερη παρέα, συμμετέχοντας σε πάρτυ. Διαπιστώθηκε ευτυχώς πως κάποιοι από αυτούς νόσησαν στο νησί κι έτσι επιστρέφοντας 70 και πλέον άτομα από την ευρύτερη παρέα, τους περίμεναν κλιμάκια του ΕΟΔΥ που τους πέρασαν από rapid test. Τα ακριβή αποτελέσματα δεν είναι γνωστά γιατί ο ΕΟΔΥ κρατάει τα προσωπικά δεδομένα. Όμως, αρκετοί από αυτούς βρέθηκαν θετικοί» εξήγησε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς. 

Οι νεαροί τους οποίους περίμενε στην αποβάθρα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, μετά από αντίστοιχη ενημέρωση των υγειονομικών αρχών της Ίου, υποβλήθηκαν σε ράπιντ τεστ. Όσοι βρέθηκαν θετικοί, έχουν απομονωθεί, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Λιμάνι Ραφήνας: Συναγερμός για δεκάδες ύποπτα κρούσματα - «Νεαροί που έφτασαν από την Ίο» Facebook Twitter
Κλιμάκια του ΕΟΔΥ οδήγησαν τους νεαρούς σε ειδικούς χώρους για τη λήψη δείγματος - Πηγή φωτογραφίας: RPN

Επί ποδός τέθηκαν το λιμενικό της Ραφήνας και δύο περιπολικά ενώ πολλοί γονείς βρίσκονταν στο σημείο, περιμένοντας και αγωνιώντας για τα παιδιά τους. Αμέσως μετά την αποβίβαση όλων των επιβατών, το πλοίο απολυμάνθηκε. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ