Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 44χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε 15χρονη, στη Λιβαδειά

 

Πρόκειται για τον ΣΚΑΜΑΓΚΗ Σωτήριο του Λάμπρου και της Νίνας, γεννηθέντα την 20-04-1977, στην Αιτωλοακαρνανία.

 

Ο 44χρονος συνελήφθη στις 28 Μαΐου, από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Λιβαδειάς, για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Τα στοιχεία του και οι φωτογραφίες του δόθηκαν στη δημοσιότητα έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας.

 

Λιβαδειά: Αυτός είναι ο 44χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 15χρονη

 

Λιβαδειά: Αυτός είναι ο 44χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 15χρονη

 

Λιβαδειά: Αυτός είναι ο 44χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 15χρονη

 

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων», επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ.Σε αυτό το πλαίσιο, η αστυνομία καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν
με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22610 - 88888 και 22610 - 88850, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.


Τι κατέθεσε η 15χρονη

 

Η 15χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο 44χρονος προσφέρθηκε να τη μεταφέρει από τη Λιβαδειά στον Βόλο, όπου ήθελε να πάει για να δει φίλο της που μετακόμισε. «Μου είπε πως ήταν φίλος των γονέων μου και τον πίστεψα», είπε η 14χρονη σύμφωνα με την ιστοσελίδα protothema.

 

«Είχα σχολείο εκείνη την ημέρα και μου είπε πως δεν θα το πούμε στους γονείς μου. Μου είπε ότι θα με πήγαινε πρωί και θα γυρνούσαμε βράδυ. Σταμάτησε το αυτοκίνητο στην Τιθορέα έξω από τη Λιβαδειά σε έναν χωματόδρομο και με βίασε», κατέθεσε ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

 

«Με απείλησε εκείνη τη στιγμή να μην πω τίποτα στους γονείς μου», είπε ακόμη η ανήλικη που λίγες ημέρες αργότερα ανέφερε στους γονείς της τι συνέβη και εκείνοι έκαναν καταγγελία στην αστυνομία.